Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fru frusen

Solen värmer om dagen

och frostbitna nätter är numer ett minne blott

 

Kjolar och pastellfärgade linnen

har krupit sig fram ur garderoben

 

Isglassen svalkar skönt om dagarna

och kinderna har fått sig en rosig ton

 

Krokusarna vissnar snart ihop

och trädens knoppar brister snart ut

 

Snörvlandes och hostandes märks pollens framfart i vårvinden

och insekterna har vaknat till liv, om än lite slöa

 

Sommaren är snart här, med värme och sol

och jag önskar att solen kunde värma min själ

men jag fryser,

är lika kall som en midvinternatt




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-01 22:10



Bookmark and Share


    Oprofessionell
man känner liksom två krafter här, varmt och kallt. det gillas
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena