mamma, jag undrar så...." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mamma, jag undrar så....


How I wonder....

jag undrar hur du har det nu.

hur du mår och om du på dina fötter stadigt står.

jag undrar om du har reflekterat över det som sades.

om du har tänkt göra något eller bara låta allt vara.

jag undrar om du tänker på mig och undrar hur jag mår.

precis som jag nu tänker på dig och undrar hur du mår.

jag undrar om du längst där inne vill ändra situationen.

eller om detta är läget som i framtiden kommer att vara.

jag undrar.




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena