Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varendaste minut

Livet känns
Lemlästat
Sönder brutet
Itu delat

När jag inte får spendera varendaste minut
Vareviga sekund
Med
dig




Fri vers av lilla t
Läst 994 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-05-01 23:17



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint lila t...
2017-07-16

  Hon kallar sig poet VIP
Så få ord men ...stort! Ryms mycket i de orden.
2014-02-01

  Bibbi VIP
Underbar och ljuvlig kärleksförklaring.
2011-02-06

    johanni
igenkänningsfaktor hög.

Få ord men säger mycket
2011-01-17

  aol
underbar poesi
2010-11-02

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart passionerat!
2010-09-18

    På andra sidan livet
Konstrasterna är underbara, bilderna du skapar med orden talar för sig själva. Och den du skrev detta till måste vara lyckligast på jorden.
2010-08-23

  Leif Furstedt
Snyggt...
2008-05-03

    undefined
åh, om ja skulle få höra något sådant :) jättefint!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t