Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag

 

Plötsligt
är
allting bara
mitt

allt tillhör mig
till och med
tiden är
min
och
blev
till en
evighet
som räcker

Plötsligt
är
allting bara
jag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-01 23:24



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
En stor AHA-upplevelse!
Som också innebär
oanade möjligheter!
2008-05-04

  Bibbi VIP
Väldigt väl beskrivet.
Jag känner igen dessa tankar hos mig själv.
2008-05-03

  © anakreon VIP
Ja, även den påtvingade friheten rymmer oerhörda möjligheter!
Gott!
Carl-Erik
2008-05-02

  Anders Nordlander VIP
Fin dikt innehållsmässigt men också ett konstverk vad gäller upplägget av bokstäver på varje rad (du förstår hoppas jag)
2008-05-01

  NågonAnnans
Härligt!:)
2008-05-01

  Lejonhjärtas poesi
Bara du är verkligen inte så bara utan det är ett stycke varm själ som begåvats med en kropp att leva i en liten tid, den tid som är här och nu.
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP