Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En som jag blev ganska så nöjd med..


Släppa taget

Jag står där borta
och du håller mig i handen
undrar om du ska
släppa taget

undrar om hjärtan kan brista
utan att helt gå sönder


mina andetag ger svar
så jag behöver inte säga något


eller?


du lyckas liksom inte få fram
om du förstår


om du kan tänka dig
att släppa taget

och låta mig gå






Fri vers av Bernhardina
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen