Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vackraste oskulden i himlen

Vackraste handen som är din lägger sig förbarmande över min arma hals. Jag känner hur luften går ur mig när din andra hand knutit sig och lagt sig an i min mage. Böjer mig framåt, skakar av skräck, känner kyla. Jag står där i min klänning och du står lutad över mig med din klänning. Din lekamen visar sig över mig och den daskar du mig med. Du daskar mig i ögat och det svider till.

-Sug kuk min lilla hora!

Du skriker sug kuk i mitt öra och jag tar din kuk i min mun och tänker att det här var första gången. Min oskuld var inte din att ta, men jag är glad att det är du. Du trycker in kuken i min mun, smeker min tunga med den och skriker, sug kuk hora, sug! Jag känner mig som en vacker hora, och du är min vackra man. En stolt springare i förklädnad. Det spelar ingen roll att du inte är min man, och att jag är man. Det är vackert nu och jag biter av dig din kuk.

Hårda skrik ekar och du faller ner på knä, skrikandes, fortfarande skrikandes. Din vackra röst ekar från vägg till vägg, tak till tak.




Prosa (Novell) av a distinguished man in a three-piece suit
Läst 1435 gånger
Publicerad 2005-06-21 23:08



Bookmark and Share


  pang
du skriver väldigt spännande. det känns stillsamt och bitterljuvt.
2006-04-18

  pang
sogset och hemskt inbäddat i något vackert.
2006-03-22

  yoyyo
jikes
grymt bra
2006-01-05

    ej medlem längre
mållös. herrejävlar så bra!
du är fantastisk.
2005-10-18

  Evelina
Tycker inte om att inte veta vad jag ska säga men nu är jag mållös.
Bästa jag läst på länge!
2005-09-27

    Någon AB
Verkligen, verkligen bra skrivet. Färgstarkt!
2005-06-23

  johii
spännande och hård och bra och man du fångar verkligen läsaren och man vill verkligen se vad som händer.. - Exakt vad jag alltid siktar efter.
Skitbra, dock lite rörigt på vem som har vilket kön, men varför ska allt vara anpassat efter våran knasiga könsindelade värld?
BRA!!!
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

a distinguished man in a three-piece suit
a distinguished man in a three-piece suit