Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita flodhästar

svarta noshörningar betar fridfullt i skuggan av dungen

de kamerabekransade jäser i värmen
drickandes PET-flaskor ljummet sötvatten

de khakiklädda hör inte,
ser inte vita noshörningar hotfullt närma sig
de trampar och de stampar i penumbran,
tråden som särskiljer mörker och ljus

de zinksmorda pratar oberört
samtidigt som cancerogent ljus skarpt skär ut
vita noshörningar ur skuggan av bushkanten




Fri vers av asemantos
Läst 681 gånger
Publicerad 2005-06-21 23:08



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Cool text om klampandet i fjärran länder. Eller har jag fel?
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

asemantos