Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna klarar sig själva

Haga har gett mig våren.
Försöker lyfta blicken från gruset som sparkas av mina skor.
Kanske om ja lyfter blicken blir stegen lättare

Det är ju blått där uppe.
Det är inte lika dammigt och brunt som på backen.

Varför söker jag mig nedåt
När det där uppe ger mig mer luft

Ser allt mer på allvar med blicken på gruset.

Hjälpte en snigel över vägen idag

Fåglarna klarar sig själva.




Fri vers av MinnaSofia
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia