Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken sommar

Våren sluter sig om våra kroppar,
lindrar med sin värme vinterns köldskador.
Vi springer barfota på det blöta gräset,
Det är egentligen för kallt.
Skogen ibakrunden: en kuliss till vår teater.
Drömmer, skrattar.
Kommer hon snart?
Vi känner det i hela kroppen!

Fröken sommar är på väg!




Fri vers av Tezzan__
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-02 10:39



Bookmark and Share


  om en Siri
veni vidi vicious
2008-08-24

  elden
\"Skogen ibakrunden: en kuliss till vår teater.\"

kärlek till vår poet Tessan!
2008-05-02

  Il poeta della luna
En skön text med härlig känsla
- vi alla längtar efter *henne*
Skön benämning på sommar; \"fröken sommar\"
Bra(!)

Patrik [läs även gärna någon av mina texter]
2008-05-02

  Cris
Mycket härlig och inspirerande text. Fin titel
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__