Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Tålamod

 

Tålamod är när

man inte klarar mer men

man gör det ändå




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-02 12:49



Bookmark and Share


    Suz
Precist uttryckt.
2008-05-07

  Michaela Dutius
Ja - man gör det ändå- tålamodet är det STORA modet
2008-05-04

  Gunilla VIP
Tålamod = Mod att tåla!
Rakt i hjärtat!
2008-05-04

  Bibbi VIP
En mycket träffande beskrivning.
Var får Du allt ifrån?
Applåd!
2008-05-03

  KristinaE
.. ja det är otroligt vad vi människor är uthålliga - kort om en livsdel!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP