senryu

Tack NågonAnna för din inspiration till den här texten

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu

Tack NågonAnna för din inspiration till den här texten




Vardagsunder

 

största undret är

väl vår förmåga att se

små vardagsunder




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 16:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det är det största- väl beskrivet
2008-05-04

  Bibbi VIP
Ja, som barnen på ett särskilt sätt gör, tycker jag.
2008-05-03

  NågonAnnans
mmm...det har du ju rätt i Ulla, när man kommer till närmare eftertanke:) tack själv för att du pepar mig att se lite mer ljusare på tillvaron;)
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP