Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vårt ofödda barn


Jag finns inte mer

i dina böner

Du älskar mig inte mer



Det är kallt

och jag är ensam

i tankar

med vårt ofödda barn

med vårt ofödda barn




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 697 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-02 18:01



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
så smärtsamt...
saknar oxå ett ofött barn...
kb
2008-05-05

  Michaela Dutius
Känner din känsla som min- har varit där-
2008-05-03

  mare VIP
..en sorg så djup....berörs..
2008-05-03

  anits VIP
Känner din sorg
vemodigt
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic