Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Dig



Jag finns,

men ändå

finns jag inte



Utan Dig

Allt är Ingenting



Med Dig

Ingenting är Allt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-02 18:11



Bookmark and Share


  friheten
Vackert!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic