Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Paradiset

 

Paradiset är

där jag känner mig hel och

kan vara mig själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-02 18:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det är paradiset utan tvekan
2008-05-04

  Gunilla VIP
Och det finns varhelst jag finner det!
Så ljuvligt sant!
2008-05-03

  Bibbi VIP
Exakt så är det för mig också.
Bokmärke.
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP