Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade inte tur


Jag hade inte tur
som Hon
att föda dina barn
att föda våra barn

Jag hade bara tur
att föda min sorg
att föda och bära
vår sorg

Men ändå
Jag är lycklig
för att
Jag har något
som är ditt
och
Du är värd min sorg




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 600 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-02 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic