Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Regnet smattrar mot fönstren.

Himlen är grå och ligger som ett mjukt täcke över oss, skyddar oss.

Bilar susar fram över de våta vägarna med ett lätt brummande.

Sitter inne, klockan tickar i takt med regnet.

Känner mig rastlös.

Tittar ut genom det rinnande fönstret.

Träden har knoppar nu, så vackra, så förväntansfulla.

Tänker på allt och ingenting.

Längtar efter dig och Friheten.

Stolen jag sitter på gnisslar till,

väcker mig ur min dvala.

Det har slutat regna.





Fri vers av Tezzan__
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 18:30



Bookmark and Share


  om en Siri
sommarevighet. ta oss tillbaka. nästa år går vi i samma klass.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__