Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudhunger

En gränslös hunger
hettar själen,
en stark längtan
efter
närhetsdoft
och
hudharmoni.

Om så bara en
kram.
Få vila
i trygga armar,
berörd av 
ömma händer,

rörd av omtanke.




Fri vers av Skye
Läst 430 gånger
Publicerad 2008-05-02 18:38



Bookmark and Share


  Mona*
:) Ler lite åt min förra kommentar, samma ord som din fina dikt. Ger dig gärna en kram.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Skye