Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår bakom mig

 

Ser på marken

där mina fötter nyss var

 

fotspår

 

som ingen ser

Tar några steg till

nya fotspår

 

som ingen ser

 

Men det som glädjer mig är

att jag VET att de finns där

och att de leder mig framåt

 

Varenda litet steg jag tar

ger mig glädje att ta ett till

och ett till...

 

En vacker dag är min vandring över

och då ska jag med ett leende minnas

hur mina fotspår har spridits ut

på vägen fram till Dig!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 617 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-05-02 18:47



Bookmark and Share


    Player
\"En vacker dag är min vandring över\" vilken tyngd det är i meningen. Bra sammanhållning!
2008-05-17

  Lasseman VIP
Wow! detta är god poesi för hjärtat .. det behövde jag att läsa nu! kram och applåder min vän det blir ett bokmärke
2008-05-07

  Maria T
Underbart härlig poesi.
En livsvandring som leder fram till ett bestämt mål.
2008-05-06

  Rosen VIP
den här tar tag i mig..ger mig hoppet att se både bakåt o framåt längs mina fotspår..
bokmärker!
2008-05-04

  Micael Axelsson
Hoppfullt ledande framåt, med minnet om vägen dit - till den som komma en gång skall. Då det för mig känns som om vägen ännu ej nått, dit spåren är menade att nå.

Vackra bilder små, väcker ditt skrivande i mig.
2008-05-03

  J A Nicander
Våldigt hoppfullt och varm skrivet om den väg från något till någon. Orden känns så blottade och ödmjuka, men samtidigt stadgade i en självkänsla och intention.
2008-05-03

  aftermath
\" Varenda litet steg jag tar

ger mig glädje att ta ett till

och ett till... \"
sund inställning som renderar gott
fint
2008-05-03

  häxanmara
Hörrö den här va ju fint skrivet av dig vännen.
Undrar vem de nu kan va som du går till,kanske kan de va
mannen i ditt liv?

Det kan va så att du inte behöver gå så långt.

Kram
2008-05-02

  aol
kärleksfull vacker poesi dina steg mot kärleken och vidare mot en evighet med din kärlek gillas bravo kraaaam
2008-05-02

  Lejonhjärtas poesi
Tänk vilken underbar dikt, tänk när ni möts och delar den vandringen mot evigheten. Kärleksfull poesi fylld av framtidshopp, härligt!
2008-05-02

  Michaela Dutius
Mycket fin berörande och tänkvärd text!
2008-05-02

  To
Tror jag det, att du har lämnat många vackra spår efter dig innan du nått fram till henne eller honom.
2008-05-02

  livsdans
En vacker vandring...steg för steg!
2008-05-02

  Havsbris
läs- och tänkvärd, så mycket sagt
i så värdefulla ord...
känselförnimmelser, metaforer
fina och eleganta bilder och
verser... mmm

mellan rader står det ingen ser
att minsta handelse kan ändra
livs historia!!!

Bravissimo!! ;o)
bokmärker
2008-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Så du tror på Honom?
2008-05-02

    Lindizz
Kanon skrivet!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du