Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under sista året har vi haft svårt i livet, som det kan vara ibland.


Den tredje dagen

friheten känns obegränsad
tiden är min
jag bestämmer
pekar riktningen
och sätter farten

livet har återvänt
tillsammans med våren
det är som i en saga
prinsen har ridit in
på sin vita springare
jag är äntligen glad att du
sover bredvid mig

dina kyssar värmer
lockar och tröstar
precis som förr
jag njuter när du håller mig
och längtar efter ditt sällskap





Fri vers av danshäxan
Läst 461 gånger
Publicerad 2008-05-03 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan