Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sista dygnet

som att vänta på ett andetag
ett stilla vakuum
lever jag mitt sista dygn med dig

räknar ner
sekunder av längtan
tills jag blir fri

fri att välja
fri att prata
fri att leva

väntar i skuggorna av
min mask
på att få träda fram




Fri vers av danshäxan
Läst 384 gånger
Publicerad 2008-05-03 07:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så fin!
Och så träffande.
Minns hur det var för ett år sedan för mig själv.
Nu kan det bara bli bättre!
Kram.
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan