Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri

fri
fri
fri
jag är fri
fri i mitt liv i min sömn i mina tankar
fri att vakna till en ny dag som är bara min
fri att prata som jag behagar
fri att lyssna till det som jag väljer
fri att spara på sånt jag anser dyrt
och fri att älska den jag vill




Fri vers av danshäxan
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 07:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag förstår din lättnad, har varit där själv.
Nu är det svåraste steget redan taget.
Fint fångat!
2008-05-03

  Bengt VIP
Sköna tankar rakt och naturligt!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan