Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skål med godis

njuta utan att skämmas
det har jag lärt mig
dra djupa andetag av
fuktig morgonluft
blunda till tystnaden i mitt hus
och ha en skål med godis på
bordet




Fri vers av danshäxan
Läst 423 gånger
Publicerad 2008-05-03 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan