Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fängslande hjärtan älskar sällan behagligt

fängslade hjärtan älskar sällan
behagligt
tvingat intresse ger aldrig kraft
konstlat liv är liktydigt med att vara död
med döden i hjärtat har jag levt
detta år
konsumerad av ditt svarta hål
inte ens skalet är vackert
med vilken rätt lever du på
våra liv
tre människor i ett hus där du haft
ensamrätt till alla resurser
en sjuk tillvaro
sjuk i din själ
din sjuka har sporer som tränger in
i allt du vidrör
som ett monster som hotar allt liv




Fri vers av danshäxan
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 07:51



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Redan med de två första raderna har du lyckats fånga mig. Och ju mer jag läser desto starkare blir dina ord. Har nu läst igenom texten fem gånger och är helt övertygad om att det blr ett par gånger till före kvällen är slut :)
Meningen \"konstalt liv är liktydig med att vara död\" är så obehaglit bra att jag nästan ryser!
Riktigt bra skrivet!
2008-05-05

    ej medlem längre
Sorgligt men fint fångat!
Applåderar.
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan