Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräshoppa

farlig
du är farlig
äter dig snabbt och smärtsamt genom allt som har liv
trasar sönder och går vidare till nästa planta
din enda livskraft är den du konsumerar
utan andra finns du inte




Fri vers av danshäxan
Läst 405 gånger
Publicerad 2008-05-03 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan