Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlfiskelycka

 

nej
jag är
ingen sträng

domare

alla
ska ha
sin ärliga

chans

i
en
tid som

snart inte finns

bör
urskiljning
vara en vana

att lita på

och
hoppet
om en lyckosam

pärlfisketur

kan
åter följa
min livsstig

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-03 08:22



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Att våga lita till och på sig själv!
Att våga nya vägar, nya erfarenheter,
nya bekantskaper....
När jag läser de kursiverade orden
låter det som ett nytt beslut.
Dina dikter sätter sig!
2008-05-03

  Bibbi VIP
Nej, Du är \"ingen sträng domare\" utan full av nåd och sanning.
Precis så har jag uppfattat Dig.
Du kommer att finna pärlor på den vägen.
Applåd!
2008-05-03

  Michaela Dutius
Vacker lite vemodig och oerhört poetisk text!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP