Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Kvar på perrongen

 

Jag står hellre kvar

på perrongen och låter

tågen gå förbi

 

Hellre står jag kvar

än att jag hoppar på och

inte hittar hem




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-03 08:25



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Just nu är mod att vara kvar - stå stilla i smärtan.... och just nu är det inte tid att resa bort - det är tid att reflektera och resa inåt, men ibland tar jag bilen och sticker iväg! Eller tåget för den delen. Man kan inte stänga in sig, nyfikenheten måste vara kvar.
Texten handlar mest om att inte fly undan det svåra!
Tack för dina ord!
2008-05-05

  katt.inc
Här blir jag lite kluven, vill nog ha det tryggt och skönt men samtidigt hoppa på det där tåget, jag blir ju lite nyfiken. Tack för tänkvärda ord.
2008-05-05

  Gunilla VIP
... och riskera hitta ett nytt hem....
Känner något av häpnad
av upptäckten att man faktiskt
inte vågar hoppa på tåget....
Kul och vist diktat!
2008-05-03

  Simmerskan
jag fick en tankeställare, tack! Tummen upp för dig!
2008-05-03

  Bibbi VIP
Jag ser det här helt konkret och blir så full i skratt.
Jag upplever den djupa men ack så visa humorn i det hela.
Applåd!
2008-05-03

  Michaela Dutius
Ja ibland är vi försiktiga av oss.
En text med en tydlig bild av den tvekan vi alla bär på- vågar jag...ska jag...?
2008-05-03

  SusanneStrömstedt
Tryggheten är ju faktiskt viktigast/ Kram
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP