Om en stund åker jag
till Askersund för att gå en konstrunda
och hälsa på en god vän

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en stund åker jag
till Askersund för att gå en konstrunda
och hälsa på en god vän




Konstrunda

 

ack
du sköna
pärla där vid

Vättern

en
konstrunda
du bjuder oss

besöka

jag
kommer
jag kommer

förväntansfull




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-03 08:41



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Önskar dig härlig tur i de vackra trakterna!
2008-05-03

  Bibbi VIP
Jag vet att det är härliga trakter där vid Vättern.
Ha det bra!
2008-05-03

  Michaela Dutius
Ha det riktigt skönt i Askersund som du besjungit i en vacker text!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP