Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att gilla sig...


Jagad



Du respekterar inte dig själv
men vill få ett slut,
ett slut på klagan och klandran

Du känner dig jagad men kan inte se jägaren
det känns tungt att sväva på verkligheten.

Bortom alla tårar finner du en otroligt ödslig plats
där plågade själar förtvinar i brist på näring.

Du brinner fortfarande, lågor flammar
du är inte släckt, än finns det gnistor.

När du börjar respektera dig själv
ser andra dig med milda ögon.

Allt du tar i blir lättare och
bältet lossnar kring ditt bröst.

När du vågar se dig själv i spegeln,
upptäcker du jägarens ansikte.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 722 gånger
Publicerad 2005-06-22 10:37



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Jag tycker att du skriver mycket bra - det där om självrespekt är ju så viktigt -
2005-06-22

  Mats L.
INte dum den här
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp