Den person jag ser växa fram hos mig själv är
som en vän jag tycker om och som
jag vill försöka beskriva

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den person jag ser växa fram hos mig själv är
som en vän jag tycker om och som
jag vill försöka beskriva




Förändringen

inombords fanns det frön
som aldrig planterades
och låg där sedda av
ingens vetskap om
vilken planta det
skulle kunna
utvecklas
till en
gång
men
den
tiden
har nu
kommit
tiden jag
har kvar att
leva blir aldrig
mer som förut
och jag inser min
delaktighet i något
som är större än jag
visste fanns när alla
mina tårar och sorg
har förvandlats till
sidor av mig själv
törnrosasömn
att vakna ur
och se att
fröna
har
satts
i jorden
får jag vara
med på en resa
som jag inte har
beställt men inte
heller vetat fanns
och nu förbereder
jag mig på att om
det finns något
efter mitt sista
andetag så får
jag möta min
älskade igen
och om det
inte är så
då har
jag
varit
med
om
att

höra
änglarna
s j u n g a






Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 10:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker- och ja...så är det...vi bär frön inom oss- och vissa frön kommer inte att gro om de inte får möta en frostnatts hårda tag.
2008-05-04

  Gunilla VIP
*Bättre ha lysst på den sträng som brast
än att aldrig ha spänt bågen.*
Detta gamla ordstäv kom för mig
när jag läste din fantastiska
diktning!
Fast man kan ju spänna många
andra strängar....
Tack för att du spände denna
sträng för mig att *lyss till*!
2008-05-03

  Simmerskan
jag blir alltid så berörd när jag läser dina verk, speciellt denna
2008-05-03

  * Ammi *
snyggt
2008-05-03

  Bibbi VIP
Oändligt skön läsning.
Applåd och bokmärke.
2008-05-03

    © Birgitta Wäppling VIP
En jättefin dikt. Som ett konstverk till formen, med radbrytningar och centrering av texten.
2008-05-03

    eva m h
En spännande och fantastisk resa du är med om!

Tänker på min dikt \"Sorgens tårar\" när jag läser delar av denna dikt!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP