Jag vill göra upp med det här begreppet
och syna det i sömmarna i min undran
över hur det stämmer med att man
måste älska sig själv först........

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill göra upp med det här begreppet
och syna det i sömmarna i min undran
över hur det stämmer med att man
måste älska sig själv först........




Man ska inte vara självkär sa mamma

 

Fy
att
vara
självkär

sa mamma

och
det var
nog tur att
jag inte begrep
vad hon menade för
min absoluta uppfattning
är
att
man
måste vara
vän
med sig själv
och
se sina goda
sidor
istället för att
gräla
på sig för allt

jag tackar
mor
för att hon inte
lät
mig förstå bättre




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 10:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl skriven med en oväntad vändning-tack att jag inte förstod...många stora däribland Jesus säger ju att vi ska älska oss själva.
Och gör vi inte det kan vi nog inte älska någon annan.
Som nån har sagt - man ska träna hemma först!
2008-05-04

  Gunilla VIP
Känner igen din mammas syn....
Skönt att du sätter det på pränt
och gör upp med det gamla.
Eget beröm luktar illa! är en
annan variant på samma tema.
Det är ju i kärlek växandet sker!
Fint diktat - tack!
2008-05-03

  Bibbi VIP
Att älska sin nästa såsom sig själv är bibelns viktigaste bud och en fungerande livsprinsip.
Applåd!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP