Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

situationen som sådan.

genom en slump
stannade det hela upp
för en tid sedan

jag ser andras
genom små fönster

och min blomlåda växer inte




Fri vers av adina
Läst 414 gånger
Publicerad 2008-05-03 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adina
adina

Mina favoriter
Orden bakom orden