handlar om den uteblivna kontakten mellan mor min och mig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handlar om den uteblivna kontakten mellan mor min och mig




svarets tår

 

 

Inte är jag ledsen

ej heller har jag fällt en endaste tår

faktum är att det faktiskt

känns ganska skönt, behagligt

att inte behöva bli besviken, sårad

känna mig upprörd efter minsta lilla kontakt

 

Men

 

med detta facit i handen

att det är så det faktiskt är

fäller jag en tår

känner smärtan långt in i hjärtats vrå




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 481 gånger
Publicerad 2008-05-03 11:29



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Man kan skydda sig länge mot gråten....men när insikterna hinner ikapp så kommer de...
förhoppningsvis utan betraktelse från de man vill skyddas ifrån, dem vill man inte bjuda på stunden....
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena