Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig ifred.

Lämna mig ifred.

Du skulle aldrig förstå.

Inte ledsen, Inte olycklig.

Mitt blod dansar i mina ådror.

Mitt hjärta dunkar, rythm.

Min hjärna spelan om och om igen sången.

Rycker till, vill inte höra mer.

Lämna mig ifred.

Knyter händerna hårt.

Naglarna tränger djupare in i mitt skinn.

Andas snabbare, tyngre.

Vågar inte blunda mer, vill inte.

Klockan på min handled tickar långsamt.

Lämna mig ifred.

Börjar nynna.

Känner mig galen.

Svänger med huvudet fråm sida till sida.

Sakta nu, stilla nu.

Lungn, ler, blundar.

Tvingar mig, Vill inte.

Jag hatar er, jag vill inte säga något.

Lämna mig ifred.

Lägger mig ner, sjunker.

Titanic.

Gräset påminner mig.

JAG ÄR LYCKLIG!

Intalar mig.

Det är vad jag minns.

Nu vet ni.

Lämna mig ifred.






Fri vers av Tezzan__
Läst 847 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-03 16:33



Bookmark and Share


    Mi11ie
Underbar.
du skriver som en gud. <3
2008-06-08

  elden
Jag älskar dig Tessan, glömmer aldrig våra minnen
<3
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__