Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som jag ser omkring mig


Ibland
önskar jag
att jag inte hade fötts

Allt som jag ser
omkring mig
Allt är glädje
Allt är lycka

Men

Allt som jag rör
gör ont
och
bara ont

Ibland
önskar jag
att jag inte hade fötts




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 745 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 19:08



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vet hur mörkrets stunder känns...men också att när det är som mörkast så vänder det och blir ljust igen.. Ljuset finns runt hörnet !
Kram
2008-05-03

  Elaine.S VIP
Smärtsamma tankar....önskar dig bättre dagar.Kram
2008-05-03

    Olives
väldigt sorglig dikt.
hoppas att du inte hoppas det alltför ofta.
\"be careful what you wish fore, cause you just might get it all\"
ta han om dig
2008-05-03

  anits VIP
sorgligt vemodigt skrivit
men du är värdefull för att
du är du tänk på det kanske
allt känns mycket bättre
2008-05-03

  häxanmara
Den här dikten va sorglig..Va inte ledsen och tänk
på att du är värd allt på denna jord.
2008-05-03

  mare VIP
..denna var sorglig.....``men du väl om att du är värdefull ``,,,för din egen skull.....för ingen annan är som du !!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic