Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vårens känslor har nu drabbat mig... =D


och det var vår

och vi satt där
du och jag
ensama en sen vårkväll
känslorna snurrade runt oss
som ett paketsnöre
lindade in oss
och det var vår
och vi var kära

och vi satt där
du och jag
ensamma i en soffa
med armarna tätt omkring varann
som en nallebjörn
gosade in oss
och det var vår
och vi var kära

och vi satt där
du och jag
utan att fatta nånting
känslorna slog omkull oss
som en explosion
slog ut i oss
och det var vår
och vi var kära




Fri vers av Kakaan
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-03 20:21



Bookmark and Share


    Mickiz
Så underbart fint, och alldeles rätt =)
Minns du hur lycklig jag blev första gången du visade mig dikten? ^^
Älskar Dig!!! <3<3<3
2009-01-14

    amalia
du får fram känslan
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan