Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna är varma,,

Det är en varm sommarkväll,,

Allt är stilla ,,

 

Jag sträcker ut armen över ekans reling

och möter det ljumma vattnet

som andaktigt strilas mellan mina fingrar,,

 

Allt man hör är sjöns viskande ord

 till båtens vackra skrov och

fåglars förkunnelse om dagen som flytt,, 

   

Jag ser också kvällshimlens storhet

som troget visar sitt tålamod

mot oss

som ännu inte vill sova,,

 

 Tar ett stilla andetag och minns,,   och känner,,

 

 Jag smekte kärleken,

vackrare än jag trodde var möjligt

Jag såg kärleken och lät den passera ,,

 

Passera mellan mina fingrar

lika varm och ljuvlig

som vattnet jag nu

känner,,,




Fri vers av Snödroppe
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 09:01



Bookmark and Share


    Iza
Du beskriver känslorna så vackert.
Det känns som att man hamnar där du är..
Jag ryser..
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Snödroppe
Snödroppe