Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kvällskraschar i väggen datorn skriker.


hjärnincident

det är i närheten av solen det är femton
steg och molniga ögon
hon har en blå handväska med
ursäkter och tveksamhet
och han har rivit ner alla tavlor

sorgsna mönster och elledningar i huvudet
hänger ihop med henne där i utkanten av lungorna
sitter hon och blåser i ett sugrör av plast
tappar andan igen
han har en flaska med
ett innehåll hon krossar mot väggen
skyddar och tänker
glassplitter skadar honom inte han
vågar inte ta i skärvor
av imorgon och bilarna
kraschar i ditt huvud
kör in i en tegelvägg
och asfalt i varenda blodkropp
din hjärna får punktering och
jag skriker tyst i magen.




Fri vers av andreawolf
Läst 565 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-03 23:01



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
"Jag skriker tyst i magen"

älskar det.
2009-07-15

  Freya
nämen hjälp så undebart. helt kaosigt och helt poetiskt och jätteBRAA. jag tycker speciellt om
"glassplitter skadar honom inte han
vågar inte ta i skärvor"
och slutet. ack ack ack slutet <3
2008-09-30

  Cassandra
Om jag skall vara ärlig förstår jag ingenting.
För mig är det här bara en massa ord, det blir aldrig något. Du virar in dig i en historia som inte existerar, som bara liksom, mumlar och det känns.... ordbok. Bara ord, utan mening eller innebörd.
Förlåt, jag känner mig elak, men det är tyvärr min åsikt.
2008-08-07

    crapcat
oh god vad jag gillar den här. dina texter är alltid en sån härlig blandning av saker man inte fattar och saker man kanske förstår litegrann. jag gillar allt i den här, alla fina ord, meningar, och det där som från början kan tyckas som nonsens men om man läser noggrannare ändå tycks ha en mening.
det är hemskt vad jag är dålig på att kommentera idag, alltså. men jag älskar dina ord, din hackiga radbrytning, och dina annorlunda uttryck. måste citera:

\"det är i närheten av solen det är femton
steg och molniga ögon
hon har en blå handväska med
ursäkter och tveksamhet\"


det blir bokmärke och så fort skrivaren funkar ska den här upp på min anslagstavla.
2008-06-08

  GalenGrönsaksGroda
alltså vad ska man säga, varje gång jag läser något av dig blir jag alltid lika chockad över hur du kan komma på allt, hur du bara kan få det att gå ihop så perfekt och jag älskar allt du skriver! taack!<3
2008-05-25

    inmeddiginålsögatkamel
en fin hjärnincident.. eller vad man nu kan säga.
det var en fin känsla man fick av den.
skrika tyst i magen
har man gjort många gånger.
kram
2008-05-13

  Just Emotions
snyggt skrivet!!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf