Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låttext ...och den lugna mjuka poplåten med den känslosamma sången, ja, den hittar du här: :) www.aurells.com/div/1up-Leva-01.mp3 Jag sjunger och står för produktionen.


Leva (Låttext)

jag gick upp klockan 8
- åska utanför,

det blir grått ida\'
- ännu, en sån dag


hällde upp en kopp
- smutta lite grann,

de va sump i den
- sucka\', och ge sig av


oooooo,
jag vill leva leva leva leeva leva
(ja, det vill)

jaaaaa,
jag vill älska älska älska älska igen
(klart du ska)



det var stopp i filen
- kö-skit igen,

vevade ner rutan
- blossa en kamel,

bäst å gasa på,
för börja\' bli sen,

in på Offrets gata,
där vinka\' farbror blå, (det är lycka)


oooooo,
jag vill leva leva leva leeva livet
(ja det vill)

ja,
jag vill leva leva leva leeva livet med dig
(kan du glömma)



fattig igen
- å utan nåra mål,

gled jag in på Donkan
- slicka\' mina sår, (glass är gott)

hon var redan där - mötte min blick,
sa: \"vilken loser du är\" - jag nickade å log, (hon vill ha mig)


oooooo,
jag vill leva leva leva leeva leva
(ja, det vill)

jaaaaa,
jag vill älska älska älska älska igen
(klart du ska)


jaaaaa,
jag vill leva leva leva leeva livet
(ja det vill)

jaaaaa,
jag vill leva leva leva leeva livet med dig
(kan du glömma)




Fri vers av 1up
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 00:34



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Hehe det här är så skönt, är det till att vara ironisk med leva livet och Älska älska älska hoho, flinar och sveper en kaffe till. Tjo!
2008-05-05

  Lyckohäxan Enediel
Himla härlig låt det här var :)
Har lyssnat och jo du sjunger bra du :)
2008-05-04

  Patrik Andersson
hörru.....länken funkade inte.....
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

1up
1up