Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trembling fingers

With a quivering voice,

about our love I will speak.

With trembling fingers,

your love I will seek.

 

I shall love thee,

as I can love a dream. 

It doesn't matter,

how strange it may seem.

 

Because soon,

your dreams 

will belong

to me. 

 




Fri vers av Patrick K
Läst 576 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-04 00:51



Bookmark and Share


    ~maria~
bra skrivet! gillar den mkt, bra vännen :)
2008-05-05

  Havsbris
--Oh Brother Were Art Thou--

;o)

älskar din engelska sätt
att skriva, ger till hela
en speciell krydda ;o)

slutet är något extra!
luv titeln ;o)

Bravo!!
*****
2008-05-04

  Patrik Andersson
sött o sliskigt

helt klart godkänt
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K