Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekar ropet




Ekar ropet
ur osynligheten

ensam med den Ende
den Ende

från och med nu
kommer det alltid
vara Du
när jag blundar




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 702 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-04 12:15



Bookmark and Share


  Miss Mod
"
från och med nu
kommer det alltid
vara Du
när jag blundar "
Mycket vackert.
2009-02-07

    ej medlem längre
Underbart!
Applåderar och bokmärker!
2008-05-05

  Michaela Dutius
Oerhört vackert och poetiskt!
2008-05-04

  anits VIP
Oj oj så vackert
2008-05-04

  friheten
Väldig fint!
2008-05-04

  Cadena
Vackert igen - och det känns fint med ett så mycket styrka i ropet som från en ek.
2008-05-04

  Lise-Marie
underbart vackert
2008-05-04

  mare VIP
..så vackert..
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic