Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa bara en gång



Du sa bara en gång:

\" Jag älskade Dig \"



MEN



Du sa aldrig

till mig

\" Jag älskar Dig \"



INTE ENS


När Du älskade mig



VARFÖR ???




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 799 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-04 14:20



Bookmark and Share


  friheten
Väldig sorlig
2008-05-04

  anits VIP
Så sorgligt,så sorgligt
känner med dig
2008-05-04

  anits VIP
Så sorgligt,så sorgligt
känner med dig
2008-05-04

  Elaine.S VIP
\"Jag älskar dig\" behöver man höra medan det pågår, efteråt är det försent
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic