Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa, Jag säger och Jag ska säga




Jag sa till Dig
för länge sedan:
\" Jag älskade Dig \"


Jag säger till Dig
nu:
\" Jag älskar Dig \"


Och


Jag ska säga till Dig
imorgon också:
\" Jag ska alltid älska Dig
och
bara Dig \"

Glöm aldrig det ....
Glöm aldrig det ....




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-04 15:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kärlek - starkare än döden.
Mycket vacker text!
2008-05-04

  friheten
Vilken kärlek.

Mycket V A K E R T !
2008-05-04

  Cadena
Kanhända något av Unio mystica.
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic