Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom

Vad rik jag är


med min gamla cykel,


alla sinnen i behåll


och porschen skrotad




Fri vers av Nic
Läst 204 gånger
Publicerad 2005-06-22 18:37



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
görgooo....
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic