Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Allt du tar i blir sjukt och smutsigt och sånt där.
Och jag vill inte vara där du är.
Det droppar blod på mina fötter.

Det viskas hemliga saker runt dig.
Jag säger inget, Men jag vill bara att dom låter dig vara.
Jag vill inte höra mer om dig.

Jag vet att du inte förstår,
Men jag vill inte låta dig komma nära.
Jag vill inte se dig alls.
Jag vill inte komma nära.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-23 14:47



Bookmark and Share


  RiJoKu
Jag kan inte sluta fundera på vem dikten är riktad till. Det är posetivt. En sorts förförisk mystik, vem är du vem är du vem är du, ja det är skitsamma för intresset biehålls.
Bra gjort.
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe