Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag än gör får jag betala och måste ständigt fundera på om priset är för högt eller om det var värt det - allting kommer alltid ikapp mig....alltid


Så blir udda jämnt

 

resans
mål var
inte målet

om

resan
fick eget
utrymme

och

den här
gången
hade jag

med

mig Stefan
Einhorns ord
KONSTEN ATT VARA SNÄLL

samt

utflyktade
till Hjo som
jag inte sett

priset

betalar jag
av med värk
men får ränta

av

min goda väns
omtänksamhet
per telefon

blir ju udda jämnt




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-05 09:44



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Det gäller att *kalkylera in* allt
när man av olika skäl måste betala
ett högt pris för allt man tar sig för.
Detta lärde mig en väninna då hon
kalkylerade hur många återhämtningsdagar
hon måste räkna in för varje aktivitet hon
genomförde trots att hon var så sjuk.
- Och jag trodde i min enfald att jag bara
var trött och lat när jag okalkylerat fick
betala samma höga pris och inte satte det
i relation till....
Tack för fin diktning!
2008-05-05

  Bibbi VIP
Underbara ord och formuleringar.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP