Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina kalla ord




Dina kalla ord

gör mig ont



De gör mig

så ont,

så ont



Dina kalla

kalla ord




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-05 11:14



Bookmark and Share


  Nasrin
smärtsam!
2008-05-05

  anits VIP
Sorgligt
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic