Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är en synd



Om det är en synd
att
Jag älskar Dig


Jag ska be
kära Gud

att
aldrig förlåta mig

att
aldrig förlåta mig




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 731 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-05 11:19



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Kärleken i sig är aldrig en synd..men obetänksamt handlande av den kan ju vara tvivelaktigt..
Fint skrivet !
2008-05-05

  anits VIP
Det kan inte vra synd
att älska
2008-05-05

  genni
då är den här \"synden\" vacker....
2008-05-05

    Mr.painter
Braaaaaaaa
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP