Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helig ande

Har tänkt mycket under veckans gång
innehållsrik och framförallt väldigt lång

Tvivlar inte på att du hela tiden funnits där
har verkligen känt din närvaro i min atmosfär

Kan inte nog tacka dig för vad du gjort
det är för mig så överväldigande & stort

Anden du har försett mig med tar ingen ifrån mig
den bästa gåva jag nånsin fått & den är från DIG!

Vill berätta för dom som har det svårt & inte vet
att du finns där och representerar barmhärtighet

Men det är inte så lätt alla gånger ska du veta
det tog mig trettiofyra år innan jag slutade leta

Känner mig själv som osäker,sluten & trevande
sen du flyttade in känner jag mig så fri,så levande

Inser hur otroligt viktig du för mig har blivit
när jag läser vad jag om & till dig har skrivit

Du älskar mig delvis för att jag tror
jag älskar dig för att du finns för mig,min familj & min bror...






Fri vers av Kalle.O
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O