Somliga dagar är tyngre än andra
av någon outgrundlig anledning
fast det finns orsaker som
jag just nu inte ser

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga dagar är tyngre än andra
av någon outgrundlig anledning
fast det finns orsaker som
jag just nu inte ser




En del dagar

bakom
ögonens
fransar
hänger
tårarna
färdiga
att dyka
nedför
ansiktet
rinna ner
på halsen
och
tillverka
en
massa
slem
som
ska
snytas
ut


mina
fingrars
toppar
sitter
det
en

massa
extra
små

känselkroppar
som vägrar
hålla sig
lugna
som

exploderar

vid minsta
vibration
och tala
vänligt
annars

kryper
skallen
ut
och
gör
sig
en
egen

indianskalp

redan
tondöv
av öronsus
hör jag ju inte
när jag säger till
mig själv att stå stilla
i
smärtan
tills det
går över




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 14:46



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så svårt att stå still i smärtan
när hela ens väsen skriker flykt!
Det värsta är,
att vart flyr man inre smärtor?
Genom intag av diverse.....
Som du gör
enda framkomliga
vägen
på sikt
till lindring
och bättring.
2008-05-05

  Bibbi VIP
Men Du gör det ändå - om jag känner Dig rätt - står stilla i smärtan och gråter ut. Jag hoppas så...Gud förbjude någon att \"tala\" annat än \"vänligt\" just nu. Kram.Bibbi
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP