Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alladins lampa


En osynlig givare
kom till mig inatt,
lämnade Alladins lampa
vid mitt nattygsbord


viskade försiktigt i mitt öra


Dela med dig av godhet
dela med dig av omsorg
dela med dig av kärlek

 

Så ska du få Frihetens gåva




Fri vers av Nic
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-06-22 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic